Stipendieopslag – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Ph.d. > Bliv ph.d. > Hvordan får du en ph.d. > Stipendieopslag

Stipendieopslag

Et stipedieopslag er et stillingsopslag som betyder, at du kan søge om økonomisk støtte til din ph.d.-uddannelse. Du kan kun søge et stipendium dvs. en stilling som ph.d.-stipendiat, hvis du opfylder kravene i det pågældende stillingsopslag.

Bliver du tildelt et stipendium, bliver du indskrevet som ph.d.-studerende, ansat på fakultet med arbejdsted på det relevante institut og modtager løn under din ph.d.-uddannelse.

Projektbeskrivelse

Det er vigtigt, at du vedlægger en udførlig projektbeskrivelse i forbindelse med din ansøgning. De specifikke krav til projektbeskrivelsen står i opslaget, men ph.d.-skolen har også udarbejdet en generel vejledning til projektbeskrivelsens indhold og udformning.

Se vejledningen til projektbeskrivelse.

Opslag

PhD Scholarship - Uncertain Archives

24. marts 2017

The Department of Arts and Cultural Studies, Faculty of Humanities, University of Copenhagen (UCPH), Denmark, invites applications for one to two PhDs affiliated with the project Uncertain Archives. The position is for a three-year period to be filled by 1 September 2017.

Læs mere

Prækvalificeringsforløb for ph.d.-ansøgninger inden for konsortiet Sprog og fagdidaktik i folkeskolen

01. marts 2017

Konsortiet Sprog og fagdidaktik i folkeskolen indkalder hermed ansøgninger til et prækvalificeringsforløb, der har til hensigt at udvælge et antal ansøgninger til at søge ph.d.- stipendier opslået under ph.d.-rådet for uddannelsesforskning.

Fristen for indlevering af ansøgninger til konsortiet er den 11.april 2017.

Læs mere