Stipendieopslag – Københavns Universitet

Ph.d. > Bliv ph.d. > Hvordan får du en ph.d. > Stipendieopslag

Stipendieopslag

Et stipedieopslag er et stillingsopslag som betyder, at du kan søge om økonomisk støtte til din ph.d.-uddannelse. Du kan kun søge et stipendium dvs. en stilling som ph.d.-stipendiat, hvis du opfylder kravene i det pågældende stillingsopslag.

Bliver du tildelt et stipendium, bliver du indskrevet som ph.d.-studerende, ansat på fakultet med arbejdsted på det relevante institut og modtager løn under din ph.d.-uddannelse.

Projektbeskrivelse

Det er vigtigt, at du vedlægger en udførlig projektbeskrivelse i forbindelse med din ansøgning. De specifikke krav til projektbeskrivelsen står i opslaget, men ph.d.-skolen har også udarbejdet en generel vejledning til projektbeskrivelsens indhold og udformning.

Se vejledningen til projektbeskrivelse.

Opslag

Ph.d.-stipendiat i Familiehemmelighedernes politik i den danske velfærdsstat

11. januar 2018

Ved Saxo-Instituttet, Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet opslås en stilling som ph.d.-stipendiat i historie til besættelse fra 1. august 2018 til 31. juli 2021.

Stipendiaten indgår i det kollektive projekt ”The Politics of Family Secrecy” finansieret af Danmarks Frie Forskningsfond.

Ansøgningsfrist: den 1. marts 2018 kl. 23.59

Startdato: den 1. august 2018

Læs mere

12 ph.d.-stipendier ved Københavns Universitet

01. december 2017

Ph.d.-skolen ved Det Humanistiske Fakultet på Københavns Universitet indkalder ansøgninger til fire ph.d.-stipendier ved hvert af de tre institutter: Institut for Engelsk, Germansk og Romansk (EnGeRom), Institut for Medier, Erkendelse og Formidling (MEF) og Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab (NorS). Stipendierne er med ansættelse pr. 1. september 2018 for en studieperiode på indtil tre år.
 
Ansøgningsfrist: tirsdag den 6. februar 2018 kl. 23.59

Læs mere